fbpx
SWMAX FORMULA KURUS PUTIH SERENTAK TERBAIK. HILANGKAN 5-12KG SEBULAN. TESTIMONI TERBAIK HILANG 65KG HANYA 3 BULAN
swmax

SW MAX ADVANCED FORMULA™

Jus SW SlimmeWhite MAX Advanced Formula datang dengan isipadu 200ml.

Dah Cuba Bermacam-macam Cara Tapi Berat Badan Tetap TAK TURUN Juga?

Memperkenalkan SWMAX yang telah bantu ribuan pengguna.

Anda ada masalah kegemukkan & kulit kusam??
 
Banyak dah produk yang anda telah cuba, tapi masih tidak dapat atasi masalah tersebut??
 
Luangkan masa dengan saya dan saya berikan anda cara kurus cepat & cantik menawan tanpa kesan sampingan
 
“ANDA TIADA KEYAKINAN DIRI KERANA GEMUK DAN MUKA KUSAM?? NAK TAK LANGSING DAN CANTIK SEPANTAS 30 HARI??”
 
Pertama di Asia, Formula Istimewa untuk wanita dan lelaki untuk kurus dan mencerahkan kulit dengan hanya 2 sudu setiap hari
Founder swmax berjaya lost 12.5 kg seminggu
Apa itu SLIMMEWHITE™ SW MAX?
🌺 SLIMMEWHITE™ SW MAX adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
🌺 SLIMMEWHITE™ SW MAX memberikan kuasa membakar lemak lebih berkesan dengan teknologi SW Max 5G dan Sinetrol X-Pur
🌺 SLIMMEWHITE™ SW MAX mempunyai 3 kali ganda kuasa pencerahan & kecantikan kulit dengan L-Cysteine, Vitamin C & Aloe Vera
🌺 SLIMMEWHITE™ SW MAX adalah satu-satunya produk kurus dengan Formula TANPA GULA TAMBAHAN! 
🌺 SLIMMEWHITE™ SW MAX dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
🌺 SLIMMEWHITE™ SW MAX sangat selamat di gunakan dan telah mendapat kelulusan KKM di bawah perlabelan Akta Makanan
sw max
11 BAHAN UTAMA DALAM SLIMMEWHITE™ SW MAX

🌷 Garcinia Cambogia – Berfungsi sebagai fat burner booster dan menyekat selera makan berlebihan.

🌷 Guarana Extract – Membantu meningkatkan metabolisma badan serta menghalang pembentukan lemak.

🌷 Green Tea Extract – Membantu meningkatkan kadar metabolisma badan.

🌷 Gymnema Sylvestre – Menahan rasa lapar dengan konsisten.

🌷 Ginkgo Biloba – Membantu dalam pembakaran kalori dan bertindak sebagai memory booster.

🌷 Sinetrol X-Pur – Membantu menurunkan berat dan mampu mengurangkan lemak perut serta mengurangkan saiz ukur lilit lengan dan peha.

🌷 L-Cysteine – Menghalang pembentukan melanin yang membantu mencerahkan kulit dengan pantas.

🌷 Vitamin C – Membantu meningkatkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semula jadi.

🌷 Aloe Vera – Mencerah dan merawat masalah kulit

🌷 White Kidney Bean – Kaya dengan fiber dan memberi tenaga

🌷 African Bush Mango – Menghalang pembentukan kolesterol dan asid lemak serta merendahkan tahap kandungan gula dalam darah.

 

ADAKAH SLIMMEWHITE™ SW Max SELAMAT

 

🌸 100% bahan semulajadi

🌸 SLIMMEWHITE™ SW Max sangat selamat

🌸 Tiada kesan sampingan

🌸 Telah mendapat kelulusan KKM di bawah perlabelan AKTA MAKANAN

🌸  Telah mendapat SUPER HEALTH BRAND peringkat ASIA PACIFIC

🌸 Lab Test telah dijalankan dan SW Max BEBAS SIBUTRAMIN

🌸 Dikilangkan dari kilang bertaraf GMP dan muslim

sw max

SEHARI hanya 10ML sahaja & anda akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari !!!

SLIDE UNTUK LIHAT TESTIMONI GEMPAK

Yes! Saya Serius Nak Kurus & Putih Dengan Pantas!!

Kalau diikutkan kos untuk kuruskan badan sahaja RM2000 untuk satu sesi. Gila. Sangat mahal. Tambahan, produk kami bukan sahaja bantu untuk kurus malah untuk cerahkan kulit wajah dan badan anda. Agak-agak berapa harga produk istimewa kami ini? Jangan bimbang. Kami bukan gilakan keuntungan semata-mata. Masih ingat tujuan kami.

“Kami nak sediakan penyelesaian di mana, kami mahu berat badan berkurang dan wajah anda cerah dalam 60 hari”

Kami ada menyediakan perkhidmatan COD atau penghantaran terus ke tangan anda tanpa CAJ TAMBAHAN. Kawasan meliputi :-

🚙 Kuala Lumpur/Cheras/Bangsar /Keramat AU3/Ampang/Hulu Kelang 

🚙 Petaling Jaya/Klang Lama/Damansara

🚙 Bandar Tun Razak / Bandar Tasik Selatan/Sungai Besi

🚙 Alam Damai/Balakong /Bandar Tun Hussein Onn 

🚙 Putrajaya/Cyberjaya/Puchong

🚙 Cheras/Kajang/Bangi

P/S - Mungkin ini kali TERAKHIR anda ternampak peluang ini. Peluang yang dapat mengubah hidup anda jadi lebih baik. Lebih kurus dan lebih cantik.

P/S - Ingat, Kalau anda tak nak lakukan untuk diri anda. Lakukan untuk orang yang tersayang. Anda berhak untuk kurus dan cantik Sekarang!

sw max
sw max
sw max

FREEGIFT ISTIMEWA MENGIKUT PACKAGE. PERFUME TEBAIK KAMI BAGI. INSPIRED PERFUME TAHAN HINGGA 12 JAM

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya​

Boleh. SW Max akan mengelakkan senggugut & melancarkan proses pembuangan darah kotor.

Boleh. SW Max akan mengelakkan senggugut & melancarkan proses pembuangan darah kotor.

Ibu menyusu baby tidak boleh minum SW max. 

Kerana tidak mahu kejadian berikut berlaku:

* Susu ibu kering (susu semakin berkurangan)
* Bayi dan ibu dehidrate (ini paling bahaya sebab jika bayi dehidrate kencing kerap dari biasa boleh akibatkan bayi nangis tiada air mata, bibir kering & lemah)
* Bayi demam & naik ruam (sebab panas dalam)
* Bayi cirit birit (boleh akibatkan dehidrate)
* Air susu ibu berubah rasa (rasa herba atau tidak sedap)
Tapi kalau bayi yang menyusu atas setahun dan bayi tidak sensitif, boleh minum SW Max

Perempuan & lelaki berusia 15tahun keatas dan sihat tubuh badan tanpa penyakit kronik dan tanpa makan ubat doktor.

Tidak perlu kerana pergerakan seharian kita sudah cukup untuk membakar lemak2 dalam badan kita kerana SW Max mempunyai 6 herba pembakar lemak yg berkesan & 4 herba untuk detox. 

Tidak perlu diet ketat sampai berlapar dan sakit! Kami sediakan tips yang sgt simple yg pasti awk akan sukakan perubahan seawal 3 hari

Mestilah lulus, under pengkelasan makanan. Ni no rujukan KKM ya 600-7/2/1.
Jus tidak dikategorikan dlm KKM (jenis kapsul dan tablet sahaja kena ade KKM). Jus di kategori sebagai PENGKELASAN MAKANAN kerana dikategorikan sebagai makanan tambahan. Jus Slimmewhite ini dah diuji dimakmal kesihatan. Alhamdulillah bebas bahan kimia, kesan sampingan dan selamat digunakan, HALAL dari JAKIM

Mana ada mahal. Produk SW MAX ni lengkap dengan pembakar lemak, detox & mencantikkan kulit. Jadi tak perlu beli produk berasingan dengan lain2 harga.

Sebotol tahan 20 hari. Minum 5ml sebelum sarapan dan 5ml sebelum makan malam. Cup sukatan ada disediakan dekat botol SW Max

Rekod customer kami seminggu je dari pakai saiz L dah boleh pakai saiz M. Bergantung cara pengambilan SW Max yg konsisten dan pemakanan mereka. Ada yang dapat Lost 9KG dalam 4 HARI!, Cuba tgk Testimoni kat atas semula.

Tapi kesan bergantung pada metabolisma badan ya. yang penting jangan cepat putus asa. 

Sedap..rasa pati Mangga yg pekat ditambah herba2 semulajadi yg fresh!! Rasa masam manis yg sedap & kalau rasa sikit, rasa nak tambah lagi!!!

Ya, mencegah bagi yang belum ada penyakit yg berkaitan. Yang dah berpenyakit semestinya kena konsisten makan ubat doktor, tidak boleh ganggu proses perubatan yang sedia ada. Jadi, eloklah berdiet tanpa mengambil sebarang supplement ya.

error: Content is protected !!